Casuta de vacanta Harghita (cod produs: CV04)

Casuta de vacanta Harghita a fost construita pe piloni in zona montana lângă un pârâu în judetul Harghita. Casuta este izolata, are o singura incapere, iar in una din colturile camerei este amenajata o bucatarie simpla fiind delimitata cu un bar. 

Dimensiunile casutei sunt: 
5.00 m x 4.00 m (20 m2) din care terasa este de 4.00 x 1.00 m. Se poate confectiona in orice dimensiuni, cu sau fără terasă în functie de preferintele si bugetul Dvs. Casuta Harghita se afla la o distanta de 15 km de sediul nostru, astfel se poate viziona daca treceti pe la noi.

Descriere produs:
Structura de rezistenta din grinzi de 10 x 10 cm cu izolatie de vata minerala bazaltica de 10 cm montat in structura. Izolatie vata minerala bazaltica de 15 cm grosime la acoperis. Placat din exterior cu grinzi de 4,2 cm grosime, dublu faltuite si chertate la capete (dublu nut si feder). Placat din interior cu lambriu slefuit de 19 mm. Grosimea peretilor este 16 cm (10 cm + 4,2 cm + 1,9 cm). Acoperisul este facut cu pod, astfel plafonul este drept, nu este in forma de V ca la celelalte modele CV01, CV02 si CV03.
Casuta poate fi montata pe o fundatie (platforma de beton/pavele/etc.) sau pe piloni. Structura de rezistenta este ignifugat, tratat contra insectetor si mucegai cu agent ignifug Tytan 4F.

Detalii tehnice: 
- Inaltime la coama: 350 cm
Inaltime pereti: 230 cm
Grosimea peretilor este de: 16 cm
Invelitoare: sindrila bituminoasa
Usa dubla si ferestrele sunt din lemn masiv.

Structura pereților (dinspre exterior spre interior)
- grinzi dublu nut si feder de 42 mm
- structura(schelet) din grinzi de 10/10cm
- izolatie: vata minerala bazaltica de 10 cm in structura
- un strat de folie bariera vapori.
- partea interioara este placata cu lambriu slefuit de 19 mm

Structura de acoperis:
capriori de 15 x 7,5 cm
- astereala

Dimensiunile mentionate mai sus sunt ale casuței prezentate in imagini, se poate face in diferite dimensiunii in functie de preferintele Dvs.