Casuta din lemn Florești (cod produs: CV02 - fără izolație)

Casuta din lemn CV02 - Florești  a fost construita langa Cluj-Napoca, in comuna Florești, județul Cluj. Dimensiunile casutei prezentate sunt 4.50 x 4.00 m (18 m2) fara terasa. Se poate confectiona in diferite dimensiuni, cu sau făra terasă in functie de preferintele si bugetul Dvs.

Casuta din lemn CV02  este similară cu casuta CV01 - Cojocna, este varianta cu cost redus (low-budget) adică fără izolație și fără terasă.

Din exterior arată la fel ca casuta CV01 Cojocna, însă este construită fără acea structură de rezistență și fără izolație, deci este o construcție mai simplă.  Poate fi folosita ca casuta de camping sau casuta de gradina. Are o usa de intrare si doua ferestre cu obloane. Casuta este formata dintr-o singura incapere, la cerere se poate delimita o parte din camera cu perete + usa + o fereastra mica, iar acel spatiu  poate fi folosit ca debara sau amenajat pentru baie. Este construită fără pod adică plafon in forma de V, astfel dă senzația unui spațiu mai aerisit.

Descriere produs:
Pereti sunt din grinzi de 4.2 cm grosime, dublu faltuite si chertate la capete (dublu nut și feder). Astereala din lambriu. Casuta este acoperita cu sindrila bituminoasa.

Detalii tehnice:
- grosimea peretilor este 4.2 cm.
- usi si ferestre din lemn masiv cu obloane
- inaltime pereti: 220 cm
- inaltime la coama: 315 cm

casuta de gradina din lemn