Casuta de vacanta Vălișoara (cod produs: CV03 - Vălișoara Tiny House)

Casuta de vacanta Valisoara Tiny House a fost construită în zona turistică Vălișoara-Rimetea, judetul Alba, in anul 2021.
Căsuța este montată pe piloni, este izolată, are o singură încăpere + un semi-etaj (prici, loft) ca spațiu pentru dormit.


cabana din lemn model Tiny house cu prici


Dimensiunile casutei prezentate sunt: 5.00 x 5.00 m + terasa de 5.00 x 2.00 m (Total: 35 m2)
Se poate face in diferite dimensiuni in functie de preferințele și bugetului  Dvs., cu sau fără terasă.

Descriere produs:
Structura de rezistenta din grinzi de 10 x 10 cm cu izolatie de vata minerala bazaltica de 10 cm montat in structura. Izolatie vata minerala bazaltica de 15 cm grosime la acoperis. Din exterior este placat cu grinzi de 4,2 cm grosime, dublu faltuite si chertate la capete (dublu nut si feder). Iar din interior este placat cu lambriu slefuit de 19 mm. Grosimea peretilor este 16 cm (10 cm + 4,2 cm + 1,9 cm).
In interior este un prici cu dimensiuni 5,00 x 2,30 m cu scara si balustrada, si este amenajat cu un pat matrimonial din lemn si noptiere. Este construită fără pod adică plafon in forma de V, astfel dă senzația unui spațiu mai aerisit
Casuta poate fi montata pe o fundatie (platforma de beton/pavele/etc.) sau pe piloni. Structura de rezistenta este ignifugat, tratat contra insectetor si mucegai cu agent ignifug Tytan 4F.

Detalii tehnice:
- Grosimea peretilor este 16 cm (10 cm + 4,2 cm + 1,9 cm).
- Usa si ferestre din lemn masiv, sistem termopan
- înaltime pereti: 330 cm (250 cm pana la prici)
- Fara pod, plafon in forma de V

Structura de acoperis:
acoperis in 2 ape, compus din capriori si astereala din lambriu, acoperit cu tigla ceramica (se poate acoperi si cu alte tipuri de invelitoare: sindrila bituminoasa, tigla metalica, Lindab, etc.)


cabana din lemn model Tiny house cu prici

cabana din lemn model Tiny house cu prici

Galerie foto:


Pentru a vedea pozele in rezolutie mare vă rugăm să dați click pe ele.