Casuta de vacanta Cojocna (cod produs: CV01 - cu izolație)

Casuta de vacanta Cojocna a fost construită pe piloni in zona turistică Cojocna, judetul Cluj. Căsuța este izolată, are o camera, din acea incapere este delimitata o parte (cu perete + usa + o fereastra mica) si amenajată pentru baie.

casuta din lemn ideal pentru casuta camping

Dimensiunile casutei prezentate sunt: 5.00 x 4.00 m (20 m2) din care 1.00 x 4.00 m este terasa (camera este 4.00 m x 4.00). Se poate confectiona in orice dimensiuni, cu sau fără terasă în functie de preferintele si bugetul Dvs.

Descriere produs:
Structura de rezistenta din grinzi de 10 x 10 cm cu izolatie de vata minerala bazaltica de 10 cm montat in structura. Izolatie vata minerala bazaltica de 15 cm grosime la acoperis. Este construită fără pod adică plafon in forma de V, astfel dă senzația unui spațiu mai aerisit. Placat din exterior cu grinzi de 4,2 cm grosime, dublu faltuite si chertate la capete (dublu nut si feder). Placat din interior cu lambriu slefuit de 19 mm. Grosimea peretilor este 16 cm (10 cm + 4,2 cm + 1,9 cm).
Casuta poate fi montata pe o fundatie (platforma de beton/pavele/etc.) sau pe piloni. Structura de rezistenta este ignifugat, tratat contra insectetor si mucegai cu agent ignifug Tytan 4F.

Detalii tehnice:
- Grosimea peretilor este 16 cm (10 cm + 4,2 cm + 1,9 cm).
- Usi si ferestre din lemn masiv, cu obloane.
- Inaltime pereti: 220 cm
- Inaltimea casutei (la coama): 310 cm
- Fara pod, plafon in forma de V

Structura de acoperis:
acoperis in 2 ape, capriori si astereala din lambriu, acoperit cu sindrila bituminoasa (se poate acoperi si cu alte tipuri de invelitoare: tigla ceramica, tigla metalica, Lindab, etc.)

casuta din lemn ideal pentru casuta camping

 Pentru a vedea pozele in rezolutie mare dați click pe ele.